Servicii

Desi amplasata in mijlocul naturii, constructia este realizata la standarde ridicate de confort, oferind oaspetilor incalzire centrala, camere cu pat matrimonial si baie proprie dotata cu cabina de dus, televiziune prin cablu, precum si un apartament compus din dormitor, bucatarie, baie

In sala de mese, situata la parterul cladirii, cu o capacitate de 80 persoane, deservita de o bucatarie complet utilata (vesela,tacamuri, aparatura electrocasnica), se pot organiza diverse evenimente, cum ar fi: mese festive, botezuri, aniversari, etc.

La mansarda pensiunii se pot desfasura activitati recreative cum ar fi: tenis de masa, sah, remi, table, etc.

Curtea pensiunii cu o suprafata de 5000 mp, inconjurata de verdeata, flori, pomi fructiferi, este locul ideal pentru relaxare si petrecerea timpului liber.

Si ca tabloul sa fie complet, puteti beneficia de linistea si satisfactia ce ti-o confera o partida de pescuit in iazul amenajat pe trei nivele, populat cu pastrav prin grija gazdelor.

Pe terenul de sport amenajat se pot practica tennis de camp, volei, fotbal, handbal, etc.

Curtea dispune si de un foisor mobilat si decorat rustic, utilat cu gratar, cu o capacitate de cca 25 persoane, precum si de un protap in aer liber.

Va invitam sa va convingeti de frumusetea si ospitalitatea acestui loc si sa descoperiti singuri ce va mai poate oferi acest colt de natura veritabil.